تبلیغات
گردشگری و توریسم - پر طرفدار ترین غذا های آسیایی برای توریست ها
  • گردشگری
  • گردشگری و توریسم

کاربر عزیز،
به وبسایت گردشگری و توریسم خوش آمدید

پر طرفدار ترین غذا های آسیایی برای توریست ها

غذا در کشور های مختلف به صورت های بسیار زیادی تهیه شده و این که شما بدانید برای سفر به هر کشور باید آمده ی امتحان کردن چه نوع غذا هایی باشید بسیار مهم است. برسی پر طرفدار ترین غذا های آسیایی برای توریست ها می تواند برای انتخاب کشوری با منوی غذایی لذیذ برای شما کدام است. با وبلاگ ما همراه باشید.
Image result for asian food

 

ساتای

غذایی معروف در مالزی است و ماهیچه کبابی خوابانده شده در سس ویژه است که بر روی زغال آماده می‌شود. سس استفاده‌شده از علف لیمو، زردچوبه، گشنیز، سیرکوهی و سیر است، علاوه براین قدری عسل هم به ترکیب اضافه می‌شود تا طعم شیرین اندکی به ماهیچه بدهد.

خورش فسنجان

این خورش خوش طعم، با طعم ترش و شیرین خود توانسته محبوب ترین غذای عجم در سایت فود ری پابلیک(food republic (شناخته شود. این خورش که از گردوی چرخ شده و رب انار و شکر به همراه گوشت مرغ یا گوشت چرخ شده تهیه میشود یکی از غذاهای لذیذ آریایی است.


Related image



فو

این سوپ نودل برنج از ویتنام به وجود آمد و پس از توسعه طلبی ویتنام توسط فرنگ به دیگر کشورها گسترش یافت تا یکی از محبوب‌ترین غذاهای آسیایی شود. تصور می شود که برای اولین بار در قرن بیستم در بخش شمالی ویتنام، نزدیک هانوی در روستای وان کو و روستاهای اطراف آن این غذا درست شده است. وقتی که به عنوان غذای خیابانی آغاز شد، به یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی در ویتنام و سراسر جنوب شرقی آسیا تبدیل گشت. شایع ترین مشتقات آن با جوجه یا گوشت گاو درست می شود.

غذاهایی که در شهرهای شمالی چین طبخ می شوند، اغلب باب میل غربی هاست. خوراکی های این نواحی چرب و شور هستند و ترکیبی از غذاهای کشورهای الوان را به نمایش می گذارند، برای مثال کباب را از کشورهای مسلمان نشین و مصرف از لبنیات را از مغولستان وام گرفته اند.

این مناطق زمستان هایی سرد و خشک و صیف و زمستان هایی گرم و سوزان دارند و در غذاهایشان به این نکته هم توجه می نمایند؛ در فصول مختلف خوراکی هایی که برای آن فصل مناسب هستند را میل می کنند تا زندگی سالم تری داشته باشند.


Related image

مردمان شمال چین از گوشت و نشاسته زیادی در غذاهایشان استفاده می کنند و آرد گندم، رشته فرنگی و پنیر هم زیاد در غذاهایشان دیده می شود. البته آن ها علاقه ی كثرت هم به كاربرد از نعناع دارند؛ اما به دلیل این که در شتا ها کشاورزیشان رونقی ندارد در این فصل بیشتر از گوشت بهره می برند.در میان غذاهای ژاپنی سوشی غذای معروف ژاپنی ها است که صیت جهانی دارد.

اگر علاقمند به طعم ها ی مختلف و متنوع هستید در ژاپن غذاهای متنوع با قیمت‌های مختلف میتوانید پیدا کنید که در نوع خودش تجربه ای منحصر به فرد است.سوخاری تمپورا، مرغ‌های کبابی ، کوفته‌های برنجی ، نودل‌های ژاپنی از غذاهایی ست که ارزش آروین کردن در سفر به ژاپن را دارد.

نحوه‌ی صرف غذا و شربت در ژاپن شیوه ی خاص خودش را دارد که با دیگر کشورها جز است و اگر شما به دنبال تجربه ی شیوه و آداب لذت بخش و جذاب غذا خوردن هستید حتما سفر به ژاپن شما رو هیجان زده میکند.